Wegwerp bekers, plastic bekers en kartonnen bekers

Wegwerp bekers zijn ontzettend handig. Plastic bekers of Kartonnen bekers, beide misschien voor andere doeleinden maar hoe fijn is het om ze in huis te hebben. Als er even iets meer mensen in huis zijn dan normaal is het fijn om ze te kunnen ontvangen maar niet achteraf kilo’s afwas op het aanrecht te hebben staan.

Verschillende maten en soorten

Plastic bekers en koffiebekers heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Je koopt ze gemakkelijk online bij disposable direct. Zij verstrekken een gigantisch assortiment aan wegwerpservies. Van kartonnen koffiebekers tot plastic bestek. Het is een grote webshop waar je veel verschillende soorten producten kunt vinden.

De bekers zijn niet alleen handig voor thuis maar zeker op kantoor, hoeveel afwas er daar iedere dag klaar staat voor de schoonmaker of misschien wel een werknemer. Het kost allemaal veel tijd en daardoor veel geld. Als je wegwerpbekers gebruikt is er nooit meer zoveel afwas en kun je net zoveel schone kartonnen bekers pakken als dat je zelf wil.

Laten bedrukken

Voor deze gevallen wil je wel dat ze in grote aantallen te bestellen zijn, en dit is natuurlijk mogelijk bij disposable direct. Zij beschikken over gigantische voorraden aan wegwerpservies. En omdat de plastic Bekers allemaal op voorraad zijn zal jouw bestelling nooit lang op zich laten wachten.