Waarom Henco UFH gebruiken?

Hencofloor biedt in combinatie met de UFH vloerverwarming een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten, met als belangrijkste installatie onderdeel, een flexibele leiding die opgebouwd is uit meerdere lagen en materialen, de Henco UFH meerlagenbuis. De installatie van een duurzame leiding of buis van hoge kwaliteit is van het grootste belang voor een onder de vloer aangebracht vloerverwarmingssysteem. Mocht er naderhand sprake zijn van een lekkage in de smeervloer of het beton van de ondervloer is het immers een erg dure reparatie om de vloer open te breken en de leidingen te vervangen. Verder zijn er met Henco UFH en de Henco buis vanuit de webshop van Bad & Design complete complete vloerverwarmingssystemen te bouwen omdat de serie ook retourventielen, montagebeugels, isolatieplaat en regelunits in het assortiment heeft. In aanvulling op deze reeks van producten beschikt Henco over een ervaren en klantvriendelijke ontwerpbureau die installatietekeningen en systeemberekeningen van de hele verwarmingsondervloer voor de klant kan maken, hierdoor is de nodige ondersteuning op alle niveaus aanwezig.

Vloerverwarming Hencofloor

Voor het gemakkelijk en snel monteren van de flexibele vloerverwarmingsbuizen of leidingen kunt u het beste de Hencofloor noppenplaat gebruiken. Met dit systeem legt u de vloerverwarmingsleidingen eenvoudig uit door de leiding in een voorgevormde noppenplaat te drukken of te monteren. Het betreft een noppenplaat systeem dat snel kan worden aangebracht of geïnstalleerd en waarvoor u geen speciaal gereedschap nodig hebt, ook niet voor het aanbrengen van een maximale isolatielaag om het rendement te verhogen en het milieu en geld te besparen. Het is wel belangrijk dat de noppenplaat op een vlakke ondergrond wordt aangebracht.

Centrale verwarming CV materiaal

Naast de vloerverwarming kent de succesvolle reeks van UFH Henco installatiematerialen ook een uitgebreide serie van of onderdelen voor de centrale verwarming zoals thermische servomotors, ruimte thermostaten voor in de woonkamer en temperatuurmeters. Daarnaast zijn er veel handige verbruikersartikelen die een snelle installatie ondersteunen en vergemakkelijken. In aanvulling op deze reeks van top-class producten, beschikt het bedrijf over een ervaren en klantvriendelijke ontwerp offi ce, het garanderen van de nodige ondersteuning op alle niveaus. Ook hier wordt door de experts van Bad & Design advies gegeven , al of niet met ondersteuning van de experts van Henco UFH producten. Een kwaliteitscontrolesysteem en een vakkundige after sales service maakt Henco installatiemateriaal tot de meest geschikte producten.