Voordelen opel en Renault autosloperij

Er zijn verschillende redenen waarom jij je auto naar de Renault sloperij moet brengen. Als je auto stuk is of te erg beschadigd is bijvoorbeeld. Veel mensen brengen hun auto dan naar de autosloperij. De autosloperij is een soort laatste rustplaats alleen dan voor auto’s. Er zijn ook sloperijen die trucks, bussen of motorfietsen slopen, maar wij beschrijven in deze tekst louter de autosloperijen. Bij de autosloperij trachten ze zoveel mogelijk dingen te redden uit een auto. Denk hierbij aan deuren of banden die nog in prima staat zijn en dus hergebruikt kunnen worden in een andere auto.

Redenen om je auto aan de sloperij te verkopen

Er zijn diverse redenen aan te voeren waarom jij jouw auto naar de Opel sloperij kunt brengen. Denk aan: als je auto niet meer door de APK komt, er is teveel aan je auto beschadigd, de reparaties kosten zijn meer dan de dagwaarde van je auto, de auto heeft teveel schade opgelopen door bijvoorbeeld een ongeluk, de auto is helemaal opgereden (de levensduur van de auto is wel zo’n beetje verlopen; de levensduur van een auto duurt overigens gemiddeld 15 tot 19 jaar), je auto heeft geen waarde meer door veel gereden kilometers.

 

Voordelen van je auto naar de sloperij brengen

Een groot voordeel is natuurlijk dat je een kleine vergoeding krijgt van de sloperij. Zo haal je toch nog een beetje geld uit een auto die niet gebruikt wordt. Ook haalt de sloperij vaak de auto bij je thuis op. Een sloopauto verplaatsen is lastig want je mag er niet meer mee rijden. En een sloperij regelt een vrijwaringsbewijs voor je. Een bewijs waarop staat dat de auto niet meer van jou is.