Vervangen garagedeur slot

Is je garagedeur slot kapot en wilt u deze vervangen? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. ROMASS beschikt over een ruim assortiment van verschillende garagedeur sloten van verschillende merken. Een garagedeur slot zorgt ervoor dat uw garage of woning goed wordt beveiligd tegen inbrekers. Een kapot garagedeur slot kan ervoor zorgen dat een garage of woonhuis niet meer afgesloten kan worden. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Om onze klanten zo min mogelijk overlast te laten bezorgen aan een defect slot, zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Vervangen garagedeur slot

Onze monteurs hebben ruim 20 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van alle types en merken garagedeuren, kanteldeuren, sectionaaldeuren of roldeuren. Of het nu gaat om het vervangen van een garagedeur slot, een nieuw paneel plaatsen, kabels vervangen of een gebroken veer vervangen. Voor onze monteurs is het geen probleem. Ze zijn vakkundig opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van garagedeur sloten. In de servicebus van de monteurs is een ruime voorraad aanwezig van reserve onderdelen van alle merken deuren. Dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen kunnen de meeste problemen met een garagedeur direct op locatie worden opgelost.

Een kapotte garagedeur slot wordt vaak veroorzaakt door slijtage of slecht onderhoud. Door intensief gebruik van de deur en slot kan er slijtage ontstaan wat ervoor kan zorgen een slot breek of kapot gaat. Daarnaast kan vuil ervoor zorgen dat een slot kapot gaat. Daarom adviseren we om uw garagedeur en sloten jaarlijks te laten onderhouden om problemen te voorkomen.

Monteur inschakelen

Wil je een monteur inschakelen voor het vervangen van je garagedeur slot? Ga dan snel naar onze website. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die je moet invullen om een aanvraag in te dienen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Je ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak.

Voor meer informatie over onze diensten kan je terecht op onze website of contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op 085-7822730.