Ruitersportzaak gevonden

Laatst kwam ik de ruitersportzaak Paardengruiter tegen op een paardenevenement. Bij dat evenement was een beurs aan de gang met allerlei dingen over paarden. En paardengruiter, wat een webshop is met ruitersportartikelen, had daar een stand staan met allerlei producten voor ruiters. Ik ben daar een kijkje gaan nemen en zag daar de meest leuke en mooie dingen! Na die beurs heb ik direct thuis enkele producten bij hen besteld!

Ruitersportzaak

Zoals ik al zei kwam ik dus de ruitersportzaak Paardengruiter tegen. Maar eerst zal ik iets meer over mijzelf vertellen en welke relatie ik heb met paarden. Ik rij al paard sinds ik 8 jaar ben. Eerst puur recreatief en voor de lol. Maar inmiddels ook al wedstrijden! En dat doe ik nog niet zo heel lang. Maar daarvoor ben ik wel op zoek naar nieuwe ruitersportproducten. De dingen die ik nu heb zijn namelijk tweedehands en niet zo heel erg goed en mooi meer. Het was namelijk eerst alleen maar om te kijken of dat ik de ruitersport wel leuk zou vinden. Nu dit inderdaad het geval blijkt te zijn, ga ik mijn eigen producten aanschaffen. En zo ben ik dus naar het evenementen over paarden gegaan. Na vele leuke verhalen gehoord te hebben en mensen ontmoet te hebben, ben ik een rondje gaan lopen langs de stands. Daar stonden allerlei kraampjes met dingen over paarden. Zo ook de ruitersportzaak Paardengruiter. Ik liet mij vertellen dat zij een webshop hebben met allerlei ruitersportartikelen. Toen ik aangaf dat ik daar precies naar op zoek ben, reageerden zij direct enthousiast. Ik heb enkele producten gepast zoals een bodyprotector. En daarnaast leuke en functionele dingen voor mijn paard uitgezocht.

Producten bestellen

Bij thuiskomst ben ik direct naar de webshop van Paardengruiter gegaan en heb ik de producten besteld, die ik daar bij het evenement nog niet direct kon kopen.