Rijschool in Groningen of kiest u voor die in Winschoten

Ben jij 16,5 jaar oud en wil jij graag beginnen aan je rijbewijs en ben je opzoek naar een rijschool in Groningen? Dan is dit het bedrijf waarop jij zat te wachten. Zij helpen jou erg graag bij het halen van je rijbewijs. Sinds kort is er een nieuwe wet ingegaan dat je je rijbewijs mag halen als je 16,5 bent. Helaas mag je dan nog niet de weg op. Je mag pas alleen de weg op als je 18 jaar oud bent. Dit is om te voorkomen dat er niet meer ongelukken gaan komen. Het jong aanleren van het rijden kan meer ervaring opbrengen met jonge automobilisten. Hier heb je uiteindelijk weer profijt van als je iets ouder bent omdat je dan in totaal meer ervaring hebt. Wilt u meer weten over dit bedrijf of over de diensten die zij verlenen? Bekijk dan even de website voor meer informatie of neem even contact op met één van de medewerkers.

Sinds een paar weken heb ik nu les bij deze rijschool. Dit bevalt me erg goed en ik raad dit andere mensen daarom ook erg aan! Ik heb nu een aantal lessen gehad en kan eigenlijk al helemaal alleen rijden. Het kijken en de borden blijven alleen de lastige dingen tijdens het rijden.

Wilt u meer weten over dit bedrijf of over een rijschool in Winschoten? Bekijk dan even de website voor meer informatie.