Renault sloperij specialist in Renault demontage en onderdelen

Renault kapot? Bel de Renault sloperij

Auto’s zijn goederen die ook te maken hebben met een levensduur. Als je altijd netjes met de Renault rijdt en geen ongelukken veroorzaakt dan kan dat erg lang zijn, maar de auto kan ook door ouderdom een gevaar op de weg worden. En als jouw Renault door ouderdom of een ongeluk een gevaar op de weg is geworden dan kun je die auto maar het beste laten slopen bij een Renault gespecialiseerde sloperij. En bij de meeste ongelukken met auto’s die daarna naar de Renault sloperij worden gebracht kan nog ongeveer 90% van de auto opnieuw gebruikt worden.

Oude Renault verkopen aan Renault Sloperij voor vergoeding

Als je toch nog wat geld wilt verdienen aan een auto die eigenlijk een gevaar op de weg is dan breng je hem naar de sloop toe. Afhankelijk van de staat van de auto (de schade, het merk, de leeftijd van de auto etc.) kun je nog een flink bedrag voor jouw kapotte Renault krijgen. De autosloop betaalt je dit bedrag ter vergoeding omdat zij de nog werkende onderdelen van de auto te koop aanbieden en zo geld aan jouw sloopauto verdienen. Ook het schroot wat na de demontage overblijft is nog enkele tientallen euro’s waard en daarom krijg je vaak minimaal 50 euro voor jouw Renault sloopauto.

Als je zelf erg handig bent met auto’s dan kun je jouw auto het beste uit laten schrijven bij de RDW. Vervolgens sloop je zelf de onderdelen uit de auto en biedt je deze zelf aan via het internet. Op die manier kun je het meeste geld aan jouw ongeschikte auto verdienen, maar als je dit niet kunt is de Renault sloperij een betere bestemming voor jouw auto.