Een opslagplaats laten bouwen

Mijn vrouw en ik zijn een enorm lange tijd op zoek geweest naar een timmerbedrijf die bij ons schuur in de tuin zouden kunnen bouwen. Onze schuur gebruiken wij hedendaags als opslagplaats, maar wij willen hier graag een speelkamer van maken. Om deze reden moeten wij een nieuwe opslagplaats in de tuin maken, en hiervoor waren mijn vrouw en ik op zoek naar een specialist die dit werk voor ons uit handen zouden kunnen nemen. Via Google kwam ik terecht bij een specialist uit ons eigen dorp, namelijk timmerbedrijf Vorden.

Het was eigenlijk heel gemakkelijk om de specialist te vinden, gezien het feit dat deze zeer goed vindbaar was in Google. Bovendien bleek het ook nog eens een oud klasgenoot van mij te zijn, dus het was super grappig om te zien dat hij het geschopt heeft tot timmerman. Via de website heb ik een gratis offerte aangevraagd, waarna ik kort daarna met de timmerman alle afspraken en wensen heb besproken. Alles was vrij duidelijk en hij ging snel te werk.

Wil ook jij contact opnemen met de specialist uit Vorden? Bekijk dan eens de website van klusbedrijf Vorden en vraag gratis een offerte aan om uw wensen te bespreken, of om de kosten op te vragen!