Promotiekleding laten bedrukken door Shirtsenzo.nl

Wie zijn wij?
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van kleding en merchandise. Het team van Shirtsenzo bestaat uit Desiree Goedhals, Enzo Pepe, Aaron Bruin, Soraya Pepe, Hans May en Paulo Soares. Shirtsenzo biedt naast kleding ook een mooi assortiment van relatiegeschenken via Premiumenzo.

Waar is promotiekleding voor?
Promotiekleding is de perfecte manier om uw bedrijf en boodschap extra te laten zien. Promotiekleding kunt u dragen om een gemeenschappelijk gevoel te uiten of weg te geven als presentje/cadeau voor merchandise.

Wat kunnen wij voor u doen met promotiekleding
Wij kunnen promotiekleding voor u bedrukken. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of slogan bij ons op uw promotiekleding laten bedrukken. Dit doen wij doormiddel van Zeefdruk, Sanflex en Sanflex Work, Borduren en Digitale druk. Samen met u komen we tot de beste overeenkomst en het beste resultaat voor uw budget.

Welke technieken worden er gebruikt bij het bedrukken van promotiekleding
Bij zeefdruk kunnen wij alle soorten textiel van uw gekozen promotiekleding bedrukken. Wij werken met een fantastische automaat die kwalitatief alle kleuren tot leven brengt.
Sanflex of Sanflex Work is super geschikt voor kleine oplages en herhaling bestellingen. Wij kunen ook de logo’s op voorraad voor u houden. Door middel van verhitting wordt uw logo op uw promotiekleding bedrukt.
Borduren is uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur. Wij gebruiken de beste garens alle soorten textiel kunnen worden borduurt. Er moet éénmalig een borduurkaart worden gemaakt voor uw logo of eigen ontwerp.
Digitale druk is geschikt voor kleine oplages en mogelijk waar katoen het grootste bestandsdeel is. Met deze techniek kunnen kleuren prints/foto’s ook met kleine details van hoge kwaliteit op u promotiekleding bedrukt worden.

De werkwijze van Shirtsenzo.nl:
1. Binnen 1 werkdag wordt er een offerte per mail verstuurd
2. Na akkoord offerte volgt er een digitale proefdruk ter controle (alleen bewerkte artikelen)
3. Betaling en levertijd volgt conform onze offerte afspraak
4. Levering geschiedt door DPD of kan worden opgehaald
Het artikel kan binnen 21 dagen worden geretourneerd.

Waarom Shirtsenzo.nl?
• Er is een snelle levertijd
• Alle merken onder één dak
• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Wij leveren al vanaf 10 stuks
• Eigen drukkerij en borduurstudio
• Persoonlijk contact met het juiste advies