Het moment voor een huis

De hypotheekrente
blijft maar dalen. Nederlanders nemen minder snel een hypotheek tegenwoordig aangezien er een economische crisis heerst. De consument waagt zich minder snel aan een hypotheek, omdat niemand op financieel gebied tegenwoordig meer stevig aan de grond staat. Mensen hebben steeds minder te besteden en komen veel sneller in de roodstand. Toch adviseren economen om vooral nu een hypotheek af te sluiten en een huis te kopen.

Huis kopen

Volgens kenners is dit het moment om een huis te kopen. De hypotheekrente is extreem laag en de woningprijzen staan onder druk en zijn realistisch. Er is heel veel keus, dus meer kans dat het voor u perfecte huis kunt vinden. Bovendien is een huis een investering dat velen jaren mee gaat. Aangezien in de toekomst de economie er weer bovenop zal komen, zal ook de prijzen van de huizen toenemen. U kunt dus in de toekomst uw huis vast en zeker met winst verkopen.

Kijk naar uw mogelijkheden en naar uw maandlasten. Wees niet afhankelijk van uw hypotheekrenteaftrek en ga er vanuit dat u moet aflossen. Dit is dus het moment om een huis te kopen! Er staan vele huizen te koop en tevens staan deze vele malen langer te koop. Voor een koper is dit natuurlijk erg gunstig. U heeft als onderhandelaar namelijk een sterke positie vanwege het grotere aanbod en de tijdsdruk van verkopers.