Industriedeur onderhoud volgens de wettelijke normen

Wilt u uw industriedeur onderhoud laten uitvoeren door een deurenspecialisst die volgens de wettelijke normen te werk gaat? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types industriedeuren, docksystemen en toegangshekken. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring en zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen kunnen oplossen met een industriedeur. Daarnaast worden ze elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren.

Wettelijke eisen voor industriedeuren

Industriedeuren worden bij veel bedrijven gebruikt als toegangsweg voor personen en goederen. Om de veiligheid voor personeel en bezoekers te kunnen waarborgen is het wettelijk verplicht om industriedeuren jaarlijks te laten keuren en onderhouden volgens de wettelijke eisen. Een industriedeur moet voldoen aan de NEN- 14341+A2 norm om de deur in gebruik te mogen nemen. De monteurs van ROMASS Business zijn op de hoogte van de vastgestelde eisen en keuren en onderhouden industriedeuren daarom ook volgens de wettelijke eisen. Indien een industriedeur tijdens een onderhoudsbeurt niet voldoet aan de eisen gaan onze monteurs de deur repareren totdat ze wel voldoen aan de eisen.

Tijdens een onderhoudsbeurt kan er naar voren gekomen dat er bepaalde onderdelen zijn versleten of niet goed zijn afgesteld. De monteur gaat ervoor zorgen dat versleten onderdelen worden vervangen zodat de deur weer voldoet aan de wettelijke eisen. Daarnaast worden de onderdelen zoals onderloopbeveiliging, scharnieren, loopwielen, motor, veren en kabels gecontroleerd en onderhouden. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is om industriedeuren jaarlijks te onderhouden zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur van een deur wordt verlengd. De kans op een storing wordt verkleind en het zorgt voor een kostenbesparing.

Industriedeur onderhoud inplannen

Bij ROMASS Business kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor het jaarlijks onderhouden van industriedeuren. Met een onderhoudscontract ontvangt u jaarlijks een onderhoudsbeurt volgens de wettelijke normen en een keuring zodat uw industriedeur weer voldoet aan de eisen. Daarnaast heeft u toegang tot onze 24/7 storingsdienst. Indien u een urgente storing heeft aan uw installatie staat er binnen 2 uur een monteur op locatie om deze op te lossen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland waardoor we altijd een monteur bij u in de buurt hebben.

Voor meer informatie over onze onderhoudscontracten kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.