Het kopen van kerstpakketten

Het kopen van kerstpakketten is voor veel werkgevers zeker geen eenvoudige klus. Er komt namelijk veel kijken bij het kerstpakket en de werkgever wil uiteraard het personeel niet teleurstellen.

Waarom een kerstpakket geven?

Er zijn natuurlijk meerdere redenen om een kerstpakket te geven te bedenken. Aller eerst behoord het geven van een kerstpakket tot de traditie in Nederland. Al jaren lang wordt er in de laatste maand van het jaar een kerstpakket gegeven aan het personeel door de werkgever, het zou natuurlijk zonde zijn als we deze traditie breken. Een andere reden is natuurlijk het personeel tevreden houden. De traditie is zo sterk in Nederland dat het personeel ook echt verwacht om een pakket voor kerstmis te krijgen. Geef je geen kerstpakket? Dan bestaat er een grote kans dat het personeel teleurgesteld is en hierdoor ontevreden wordt over zijn of haar baan.

Soorten kerstpakketten in 2013

Dit jaar zijn er weer verschillende soorten kerstpakketten samengesteld door de leveranciers. De meest opvallende pakketten zijn de volgende:

Het chocolade kerstpakket, een kerstpakket speciaal samengesteld voor het personeel vol met chocolade.

Het wijn kerstpakket, een kerstpakket die gevuld is met lekkere feestelijke wijnen die opgedronken kunnen worden met de kerst dagen. Hierdoor is het een ideaal kerst geschenk.