Het hebben van een taxibedrijf

Heb je een taxibedrijf en wil je graag je rittenregistratie bijhouden? Dan ben je hier bij het juiste adres! Je kunt door middel van accurate metingen zien hoeveel je rijdt, waar je rijdt, en hoe hard je rijdt. Dit kun je zien in de app zodat je hem altijd bij de hand hebt. Daarbij hoef je dus ook geen formulieren meer bij te houden in de auto. Je kunt een offerte aanvragen waarbij je het aantal voertuigen, je voornaam, je achternaam, je bedrijfsnaam, je telefoonnummer en je e-mail op moet geven waarna je binnen 10 seconde een prijsvoorstel krijgt via de mail.

Installeren van het systeem

Na het akkoord gaan met het prijsvoorstel worden er in alle taxi’s een kastje geïnstalleerd die alle gegevens die nodig zijn accuraat meet. Dit kastje is een black box opslag unit die een gps tracker en 3g verbinding heeft. Dit kastje wordt binnen 15 minuten geïnstalleerd waarna je gelijk 24/7 het systeem in de gaten kan houden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als een taxi gestolen wordt maar je kunt ook je personeel in de gaten houden. Als ze namelijk vaak te hard rijden kun je ze hierop aanspreken en het bewijs tonen zodat ze het ook niet kunnen ontkennen.

Prijs betalen per maand

Bij routevision betaal je een maandbedrag waardoor je niet achteraf met onverwachte kosten komt te zitten. Je hebt dus een maandcontract waarmee je wordt voorzien van service en support. Daarnaast worden er ook updates uitgevoerd op het systeem waar je nooit extra kosten voor hoeft te betalen. Daarnaast kun je ook altijd mailen en bellen met het bedrijf waardoor als je met problemen zit, ze het gemakkelijk kunnen oplossen. Want het zou natuurlijk wel heel vervelend zijn als er een storing is of de black box kapot is en je geen contactgegevens hebt die je kunnen helpen. Daarnaast is het natuurlijk een voordeel dat het een maandcontract is. Als je namelijk niet tevreden bent, kun je er zo weer vanaf.