Garagedeur slot vervangen met ROMASS

Een garagedeur heeft voor de veiligheid altijd een goed slot nodig. De bezittingen die u in uw garage heeft gestald wilt u zo goed mogelijk beveiligen. Voor een inbreker is het een fluitje van een cent om een garagedeur zonder slot te openen. Daarom raden onze experts aan om een garagedeur slot te nemen.  U wilt natuurlijk niet de garagedeur beschadigen tijdens het vervangen van uw slot, van daar is het van belang om uw garagedeur slot te vervangen door een professionele monteur met jaren ervaring. Laat uw slot vervangen door een van de erkende monteurs van ROMASS. ROMASS is heel het jaar bereikbaar om ervoor te zorgen dat u geen overlast heeft van een kapot slot.

Kosten voor garagedeur slot vervangen

Het is altijd vervelend als de slot van de garagedeur kapot is. De enige optie om het slot weer optimaal laten functioneren is om het slot te vervangen of repareren. U kunt hiernaast ook kiezen om het slot zelf te vervangen en repareren, maar dat is niet aangeraden. U kunt het beter overlaten aan een erkend monteur van ROMASS, zodat uw slot gegarandeerd weer optimaal functioneert. Het is begrijpelijk dat u van te voren de kosten van de reparatie wilt weten, echter kan ROMASS helaas niet voor de reparatie een definitief prijs geven. De kosten van een reparatie of vervanging variëren veel en dit is afhankelijk van de tijd dat een monteur bezig is en de materialen die gebruikt worden. Onze monteurs zorgen ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven.

Bij een reparatie zal de monteur eerst de oorzaak achterhalen waarom een slot aan vervanging toe is. De monteur gaat direct aan de slag, nadat de oorzaak bekend is. Na afloop van de reparatie ontvangt u een rapportage waarin staat welke onderdelen er vervangen zijn en welke werkzaamheden de monteur verricht heeft.

Monteur nodig voor het vervangen van uw slot?

Is uw garagedeur slot toe aan vervanging en wilt u doet laten doen door een vakman? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Op onze website kunt u een formulier vinden met meerdere stappen. Na het invullen van deze stappen, dient u snel een aanvraag in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Ten slotte ontvangt u een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. U hoeft hierna alleen op de monteur te wachten die op de afgesproken datum en tijdstip langskomt.

U kunt meer informatie vinden over onze diensten op www.romass.nl. Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? We zijn bereikbaar op: 085-7822730.