Verf meubels en schoenen met leerverf

Meubels en schoenen kunnen een aantal jaren mee maar soms heb je weleens behoefte aan iets anders. Je kunt je lederen voorwerpen opknappen met een nieuw kleurtje. Wanneer je leer wit verven kies dan wel voor echte leerverf. Angelus leerverf is een van de beste fabrikanten voor leerverf.

Angelus maakt twee varianten van de leer verf een leerverf voor normale lederen oppervlakten en een leerverf speciaal voor suède leer. De suèdeleerverf is echt speciaal bedoelt voor suède leer. De beiden leer soorten hebben hele andere materialistische eigenschappen en daarom is het ook belangrijk dat je met de verfsoort een duidelijk onderscheid maakt. Bij Leerverfshop kun je beiden soorten vinden in een brede variatie aan kleuren.

De Angelus leerverf staat bekend om de flexibiliteit van de verf. Dit maakt de verf perfect voor gebruik op gebruiksvoorwerpen zoals jassen en schoenen. Alle verf van Angelus is op basis van acryl. De verf is dusdanig duurzaam dat deze vele jaren meegaat. De normale leerverf zal een goede hechting hebben op de gladde leren oppervlakten. Wanneer het leer vooraf goed is schoongemaakt en ontvet, dan is de verf ook nog eens makkelijk in gebruik. De verf is lekker robuust; kan tegen water en kan ook tegen een stootje. Deze eigenschappen getuigen natuurlijk van de hoge kwaliteit van Angelus.

Met verven van suède moet je even stilstaan bij het feit dat het een heel ander oppervlakte heeft dan normaal leer. Daarom is er ook andere verf bij nodig. Angelus maakt ook verf die is geschikt voor de textuur van suèdeleer. De suede verf is ook erg kleurvast. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos uw lederen objecten kunt verven.

Je kunt je schoenen een nieuw leven inblazen. Geef je sneakers een nieuw leurtje en je kunt er weer jaren mee doen. Wil je leder verven? Kijk op Leerverfshop.nl voor het aanbod.