garagedeur paneel vervangen

Garagedeur paneel vervangen

Is uw garagedeur paneel kapot? Dan kunt u het beste uw garagedeur paneel vervangen. Bij ROMASS bent u dan op het juiste adres. Bij ROMASS hebben wij uitstekende monteurs die bij u het garagedeur paneel komen vervangen. Onze monteurs beschikken over de benodigde certificaten en worden regelmatig bijgeschoold. Hierdoor beschikken ze over de juiste kennis om uw garagedeur paneel te kunnen vervangen.

Door uw garagedeur professioneel te laten onderhouden, kunt u er voor zorgen dat uw garagedeur paneel niet vervangen hoeft te worden. Met professioneel onderhoud verlengt u de levensduur van uw garagedeur, verkleint u de kans op storingen en heeft u meer inzicht in de kosten van het onderhoud.

Voor industriële garagedeuren is het sinds 2005 wettelijk verplicht om het jaarlijks te laten onderhouden en te laten keuren. In de norm EN 13241-1 staat dit beschreven. Bij ROMASS kunt u een serviceovereenkomst afsluiten. ROMASS doet dan de keuring voorzien en dragen ze er zorg voor dat al uw deuren weer in topconditie zijn en voldoen aan de veiligheidsnormen.

De voordelen van een serviceovereenkomst bij ROMASS

U heeft geen omkijken meer naar uw garagedeur. ROMASS contacteert u voortijdig wanneer het weer tijd is om uw garagedeur te laten onderhouden. Samen wordt dan afgesproken op welke datum de garagedeur wordt gekeurd. Direct na de keuring krijgt u een rapport die voldoet aan de wettelijke eisen en kunt u online de status van uw garagedeur bijhouden. Tijdens het onderhoud zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last heeft, zodat uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk last ondervinden.

Waarom ROMASS?

ROMASS is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types garagedeuren. Naast de ruime voorraad van reserveonderdelen in de servicebus van de monteurs, beschikken we ook over een eigen productiecentrum. In ons Spare Parts Centre worden onderdelen zoals panelen op maat gemaakt. Wanneer u een kapot paneel heeft, komt een van onze ervaren monteurs op locatie om de afmetingen op te meten. De juiste afmetingen worden doorgegeven aan de medewerkers van ons Spare Parts Centre. Hier wordt de garagedeur paneel op maat gemaakt.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.