Een sloperij: hoe vind je die?

Een sloperij is een goede uitkomst als je jouw auto kwijt wilt. Dan bedoelen we vanzelfsprekend wel een auto welke niet meer door de apk-keuring komt en welke je volledig kunt afschrijven. Als je anderszins van je auto of wilt, dan kun je deze beter te koop aanbieden op een site als Markplaats of Ebay.

Het vinden van een sloperij is niet moeilijk. Open een krant en meestal kom je wel een autosloperij tegen voor het slopen van auto’s. Deze kun je direct contacteren met de vraag hoeveel zij willen betalen voor jouw sloopauto. Dit kan enkele tientjes zijn bij een auto die in een erbarmelijke staat verkeerd tot enkele honderden euro’s als de desbetreffende auto nog redelijk is.

Je kunt ook het internet inschakelen om een goede sloper te vinden. Er zijn in Nederland natuurlijk meer sloperijen dan de autosloopbedrijven die in de krant adverteren. Veel bedrijven, meestal ook de meest professionele bedrijven, werken door heel Nederland en ook een gedeelte van België. Zij kunnen ook je auto komen ophalen en deze naar de sloop brengen.

Het is maar net wat jij belangrijk vindt. Wil je zo snel mogelijk van je auto af dan kun je deze ook zelf naar een sloopterrein brengen. Als je geld wilt verdienen, dan kun je gaan lurken met je sloopauto en deze aanbieden bij diverse bedrijven. Echter, rijk wordt je niet, maar dat hebben de meeste mensen wel in de gaten als ze een sloopauto op de oprit of voor het huis hebben staan.

Van der Ven Autorecycling B.V. 0165-559230