Kapschuur kopen

Kapschuur

Als u wel eens bij ons bent langsgeweest kán het u bijna niet ontgaan zijn.. wij zijn échte liefhebbers als het om authentieke Douglas kapschuren gaat! Onze kapschuren worden in overleg met u op maat gemaakt, en vervaardigd uit het beste Douglas hout. Door de eigenschappen van het Douglas hout (hoge dichtheid, ook zonder impregnatie zeer duurzaam) en de authentieke constructie worden deze kapschuren al jaren met veel succes door heel Nederland en België geplaatst.
Om u een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden omtrent het plaatsen van een kapschuur hebben we ons showterrein dit jaar uitgebreid met maar liefst 3 extra kapschuren! Kom dus gerust langs bij NuBuiten, en laat u inspireren en adviseren. Wij nemen graag de tijd voor u, en bespreken onder het genot van een heerlijke kop koffie graag de mogelijkheden. De aankoop van een kapschuur is vaak een flinke investering, daarom willen we u optimaal begeleiden en zoveel mogelijk informatie verschaffen over onze manier van werken en de eigenschappen van onze kapschuren.

 

Bent u benieuwd wat NuBuiten voor u kan betekenen bij de bouw van uw eigen authentieke kapschuur? Mail, bel of nog beter : kom langs in Hardinxveld-Giessendam!

 

NuBuiten
Rivierdijk 31
3372BE Hardinxveld-Giessendam
0184 610501 / info@nubuiten.nl