Een rondreis door Zuid-Afrika is in één woord fantastisch!

Boek een rondreis door Zuid-Afrika en ontdek de wereld in één land. Dit land heeft voor iedereen wat te bieden en zorgt voor een ervaring om nooit te vergeten. Reis naar het zuidelijkste punt van Afrika; spot de Big Five in het Krugerpark, beklim de Tafelberg in Kaapstad of dompel u onder in de indrukwekkende historie van het land. En dit is maar een greep uit de vele mogelijkheden dat het land te bieden heeft.

Geniet van zon, zee en strand tijdens een onvergetelijke reis
Zuid-Afrika heeft een uitgestrekte kustlijn waar men kan genieten van een welverdiende strandvakantie. Velen kiezen ervoor om na een intensieve rondreis door Zuid-Afrika een paar dagen tot rust te komen aan het strand in de West-Kaap, bijvoorbeeld in de baai van Knysna of rondom Kaapstad in Camps Bay.

Wijnproeven tijdens een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika
Zuid-Afrika staat bekend om de lekkere wijnen die hier worden geproduceerd. Vooral in de gebieden rond Kaapstad zijn uitgestrekte glooiende wijnvelden met de heerlijkste druiven. Het is dan ook niet vreemd dat men tijdens een rondreis door Zuid-Afrika wordt aangeraden om minimaal één wijnhuis te bezoeken voor een wijnproeverij.

Zorgeloos genieten
Bij Zonvaart Reizen kunt u terecht voor alle soorten reizen, zowel voor een avontuurlijke (kampeer)safari als voor een volledig verzorgde (privé)rondreis door Zuidelijk Afrika. Wij bieden u graag de ervaring en kennis van onze specialisten aan om uw ultieme droomreis naar Zuid-Afrika te organiseren zodat u zorgeloos kunt genieten! Sinds kort bestaat ook Zonvaart Destinations, een eigen label dat zorg draagt voor een volledige vakantie op maat, waaronder ook naar Zuid-Afrika.