Een nieuwe houten keuken

Mijn vrouw en ik zijn afgelopen maand verhuisd naar een vrijstaand huis in de Randstad. Dit omdat ik een hele goede baan heb gevonden, waar ik leuk geld mee verdien. Daarnaast is mijn vrouw in verwachting van ons eerste kind, en is werkt zij voorlopig niet meer. Ten eerste wilt ze rustig toewerken naar de bevalling, en bovendien wilt zij ons kind elke dag zien opgroeien. Om deze reden heeft mijn vrouw besloten dus voorlopig niet te gaan werken. Daarom heeft mijn vrouw ook een aantal eisen aan het huis gesteld, met als voornaamste eis dat er een houten keuken in het huis zou komen.

Een houten keuken

Mijn vrouw wou in het nieuwe huis ontzettend graag een houten keuken. Dit omdat een houten keuken haar doet denken aan haar jaren dat haar moeder nog voor haar kookte. Het was aan ons dus de taak om een een specialist in houten keukens te vinden.

Dat lukte, want via een collega van mij kwam ik uit bij een keukenspecialist. Zo verkochten ze allerlei verschillende landelijke keukens, maar ook houten keukens. Inmiddels hebben wij een brochure aangevraagd, en komen de specialisten binnenkort voor vrijblijvend gesprek bij ons thuis. Tot nu toe een zeer tevreden klant, en wij weten zeker dat wij bij deze specialist op de juiste adres zijn, en wij binnenkort een mooie houten keuken in ons huis hebben staan!