Een head chain kopen als cadeau

Bent u op zoek naar een cadeau voor een vrouw? Geef haar een sieraad van SOYL. Bij SOYL vindt u een ruim assortiment aan handgemaakte sieraden. Een head chain kopen bij SOYL en geven als cadeau is een uniek idee. U kunt ook kiezen voor een armband, ringen, body chain, hand chain en meer.

De collectie van SOYL

Bij SOYL kunt u sieraden bestellen. Alle sieraden zijn handgemaakt. Ze werken met 5 series. Zo kunt u sieraden bestellen uit de Nomads serie, Wanderers serie, Hunters serie, Travelers serie of de Romanticists serie. Elke serie is geïnspireerd op een andere oorsprong. De inspiratie wordt gevonden in bijvoorbeeld de beschavingen van de oudheid of wereldse culturen. In de collecties van SOYL vindt u altijd vintage en art deco terug. Is het sieraad dat u gevonden hebt niet helemaal wat u zoekt? U kunt dan contact opnemen met SOYL en zij passen het sieraad voor u aan.

Contact

Bent u benieuwd naar het assortiment sieraden van SOYL? Ga naar de site en bekijk het aanbod. Op de site vindt u ook een contactformulier. Dit formulier kunt u invullen indien u vragen heeft. Wilt u een sieraad custom made laten maken, bijvoorbeeld bij het kopen van body chains? Ook dan vult u het contactformulier in.