Het bedrukken van pennen als reclame

Meestal vinden we reclame vervelend, vooral als het onze lievelingsprogramma’s onderbreekt op de meest spannende momenten. Hoewel we het vervelend vinden en er niet aan toe willen geven, werkt het wel. Je zult de reclame, de slogan, het bedrijf, de dienst of het product hoe dan ook onthouden, al is het ergens ver in het achterhoofd. Als u vervolgens het logo nog eens ziet of het product nodig heeft wat dat bedrijf aanbiedt, dan zult u terug denken aan het bedrijf en kiezen voor dát product. Een manier van reclame maken voor uw bedrijf is via het bedrukken van pennen.

Waarom pennen bedrukken?

Pennen worden bijna elke dag gebruikt. Als u eens in uw pennenpotje of etui kijkt ziet u waarschijnlijk allemaal pennen van verschillende bedrijven en instelling die u waarschijnlijk niet eens kent en u heeft ook geen idee hoe u aan de pen komt. Dit komt omdat pennen vaak uitgeleend of weggegeven worden of ergens achtergelaten worden. Stel dat dit een pen is met úw logo of naam erop? Dan zullen heel veel mensen dit gezien hebben en, zoals omgeschreven in de inleiding, voor altijd in hun achterhoofd houden.

Pennenwinkel

U kunt bij Pennenwinkel pennen laten graveren en bedrukken en ook parker pennen bestellen. Kijk snel op de website voor alle producten, diensten en andere informatie.