Een groot aantal koffiebekers van goede kwaliteit

In grote bedrijven worden geen kopjes en mokjes gebruikt. Daar is niet op te werken tegen afwas. Vaak passen deze mokken en koppen niet eens in de koffiezetapparaten die er staan. Van die hele luxe waar je allerlei verschillende soorten koffies mee kan maken. 

Deze bedrijven kopen vaak de plastic koffiebekers bij groothandels, ze kopen er het liefste zoveel mogelijk tegelijk. Maar het kost natuurlijk wel veel tijd om naar zo’n groothandel toe te gaan. Om weer een aantal van deze bekertjes te kunnen verstrekken.

Bij koffiebekerdirect kun je online plastic koffiebekers en kartonnen koffiebekers in grote hoeveelheden bestellen. Ze worden bij je thuis bezorgt en zijn van geweldige kwaliteit. Daarbij verkopen ze ook roerstaafjes, trays en bekerhouders. Je hebt je hele koffiesetje compleet voor een zeer lage prijs en een groot aantal.

Het word heel erg snel thuis bezorgd en de service is top. De bekers zijn 100% recyclebaar en daarom ontzettend goed voor het milieu. Ze zijn representatief en absoluut hygiënisch. De bekers zien er ontzettend goed uit en kunnen zelfs bedrukt worden. Bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf er op? Of het logo van een sponsor.

Wilt u ook een groot aantal van deze koffiebekers? Dan moet u eens een kijkje nemen bij koffiebekerdirect.nl!