Besparen op verzekeringen

Verzekeringen; we krijgen er allemaal mee te maken. Zonder zou het leven erg duur worden. Maar een te dure verzekering maakt het leven ook onnodig duurder. Er zijn nogal noemenswaardige verschillen tussen diverse verzekering-aanbieders. Niet alleen op gebied van prijs, maar ook op voorwaarden en de geboden diensten.

Onderzoek & vergelijk verzekeraars

Zorgverzekering vergelijken: Ga allereerst na welke diensten u wilt afnemen van een zorgverzekeraar. Uit onderzoek, wat in het najaar van 2013 naar buiten kwam, blijkt dat voor veel personen zelfs een basis verzekering volstaat. Hierop zijn dus aanzienlijke kosten te besparen. Is een basis verzekering in uw situatie onvoldoende, doordat u bijvoorbeeld hoge tandarts kosten verwacht, extra fysiotherapie nodig hebt, of doordat u psychische hulp wilt declareren, onderzoek dan op de volgende website verschillende zorgverzekeraars. Hebt u kinderen, dan houdt u extra rekening met zaken als orthodontie. Het zal u maar gebeuren dat uw kind een beugel nodig heeft en u hiervoor onvoldoende verzekerd bent. De kosten hiervan lopen nl. al snel op tot duizenden euro’s. Als een van de betere zorgverzekeraars staat Univé bekend; hier kunt u zaken als orthodontie volledig gedekt meeverzekeren (als een van de weinige zorgverzekeraars).

Verzekering vergelijken: Iedereen die een nieuwe verzekering aangaat, zou eerst heel even wat tijd beter kunnen investeren in het nagaan van welke verzekeraar welke dienst biedt tegen welke prijs. Goedkoop is niet altijd per se het beste, evenals een dure verzekering….