Een eigen huis bouwen op bouwgrond tussen Barendrecht en Oosterhout in West-Brabant

Bosselaar Zuid is een nieuwe wijk in West-Brabant met onder andere bouwkavels om een droomhuis te bouwen tussen Barendrecht en Oosterhout. Gelegen in Zevenbergen is het een goede locatie omdat de wijk aangesloten is op de verschillende uitvalswegen die leiden naar het hele land. De wijk zelf biedt een rustige woonomgeving met veel groen en water en ligt op korte afstand van het centrum van Zevenbergen met zijn uitstekende voorzieningen. Doordat het bestemmingsplan rond is en diverse bouwkavels direct beschikbaar zijn, kun je snel aan de slag. Bosselaar Zuid is dus de plek om een droomhuis van de grond op te bouwen.

Een van de mooiste nieuwbouwwijken van Nederland
De start van de bouw op bouwgrond in Bosselaar-Zuid binnen een kleine straal van Oosterhout en Barendrecht kan snel aanvangen. Het bestemmingsplan biedt veel mogelijkheden om een droomhuis met veel ruimte te maken. De bouwkavels die in de buurt van Oosterhout worden aangeboden staan in een ruim opgezette wijk met een eigen brede school. Men komt binnen via een laan met mooie bomen die een zeer warm welkom bieden. De bouwkavels liggen op mooie plekken binnen de wijk. Het is op deze manier mogelijk om in te spelen op de voorkeur om binnen de wijk te wonen of aan de rand waar men van meer rust geniet.

Centrumfaciliteiten nabij Bosselaar Zuid
De wijk met bouwgrond in West-Brabant en in de buurt van Barendrecht ligt niet ver van het centrum van Zevenbergen. Bosselaar Zuid wordt een van de mooiste wijken van Nederland en de bouw is geïnspireerd op de stijlelementen van de monumentale panden in Zevenbergen. Het centrum van de stad krijgt binnen afzienbare tijd een facelift. De Roode Vaart zal dan weer zichtbaar door het historische centrum stromen. Wie op zoek is naar interessante bouwkavels in de omgeving van Oosterhout bekijkt om deze redenen het aanbod binnen Bosselaar Zuid. Binnen een kort tijdsbestek geniet men vervolgens van een droomhuis waar nog jaren met plezier gewoond kan worden.