Een droomhuis gebouwd

Afgelopen jaar zijn mijn man en ik verhuisd naar een grotere woning. Het huis hebben mijn man en ik helemaal zelf ontworpen, aangezien mijn man en ik een droomhuis wilden bouwen. Een droomhuis is niet voor even, maar voor het hele leven, dus hij moest van alle gemakken voorzien zijn. Hiervoor hebben wij onder ander contact opgenomen met zonwering Arnhem, een specialist op het gebied van zonweringen. Ook hebben we contact opgenomen met terrasoverkapping Arnhem, een specialist in terrasoverkappingen.

Een luxe terras aangelegd

Voor ons droomhuis hebben wij 2 terrassen aan laten leggen. Zo hebben wij een terras direct achter het huis aan laten leggen, maar hebben we ook een terras naast onze zwemvijver aangelegd. Hiervoor hebben wij een terrasoverkapping gekocht, een heerlijke luxe voor in de zomer. Zo kunnen mijn man en ik heerlijk zwemmen, om vervolgens onder onze terrasoverkapping te kunnen genieten van een heerlijk drankje.

Voor het terras direct ons huis, hebben wij een zonwering aangeschaft. Deze kan elektrisch bedient worden, dus als de zon even te warm wordt, kun je de zonwering uitzetten waardoor je heerlijk in de schaduw kan zitten.

Wilt u ook een terrasoverkapping of zonwering aanschaffen? Klik dan op de linkjes in dit blog!