Speciale huurauto’s

Heeft u een trouwauto nodig voor uw eigen bruiloft en bent u op zoek naar een trouwauto voor een bruiloft van een ander? Bent u daarnaast op zoek naar een trouwauto in de omgeving van Friesland? Dan zit u bij de specialist Trouwauto Friesland, genaamd Trouwservice Belvedere aan het juiste adres. Een trouwauto is een auto waar u niet dagelijks in rijdt. Echter geeft de specialist Trouwservice Belvedere u de kans om op uw trouwdag in deze geweldige auto een rit te maken. U heeft de keuze uit vele verschillende luxueuze auto’s, waar u altijd al heeft in willen rijden.

Geweldige Rolls Royce

De meest opvallende auto’s in de collectie huurauto’s van Trouwservice Belvedere zijn natuurlijk de auto’s van het merk Rolls Royce. Echter heeft de specialist naast dit hoogstaande merken ook auto’s van het merk Mercedes, Citroën, Maybach en Caddillac. Echter is Rolls Royce toch het paradepaardje van deze trouwservice en worden deze ook het meest gekozen door de bruidsparen. Zo heeft Trouwservice beschikking over de Rolls Royce Alexandra, Zima, Zsa Zsa, Ghost & Phantom!

Meer informatie omgeving Rotterdam

Wilt u meer informatie over een luxe auto huren Rotterdam? Surf dan direct naar de website van de specialist of klik op de linkjes in dit artikel!