Een aggregaat waar u op kunt bouwen

Wilt u graag een aggregaat huren? Zoekt u een bedrijf dat hier specialist in is? Wilt u graag een stille aggregaat? Bij Vos Noodstroom helpen ze u! Vos Noodstroom is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van aggregaten en no-break systemen. Wij zorgen dat u op iedere gewenste plaatst op ieder moment van de dag gebruik kunt maken van stroom. Bij ons hoeft hierbij geen punt van aansluiting op het lichtnet beschikbaar te zijn, wat een heel praktisch voordeel is. Ook is bij ons een hoge kwaliteit de standaard, door middel van onze stille manier van werken kunt u op een praktisch geruisloze manier met plezier gebruik maken van onze systemen. Hierbij profiteert u van voordelen zonder dat u meer hoeft te betalen.

Verzorging van de stroomvoorzieningen

Vos Noodstroom bied de stroomvoorzieningen aan de omroep, evenementen, braderieën, festiviteiten en openbare Nuts-voorzieningen. Hierbij kunt u kiezen uit diverse aggregaten die van een klein vermogen tot wel 2000 KVA kunnen verschillen. Alle systemen worden bij u in uw bedrijf geïnstalleerd en door ons specialisten gesteld.

Wilt u graag meer informatie of heeft u eventueel nog vragen over het huren van een aggregaat van Vos Noodstroom of andere zaken van Vos Noodstroom? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.