Bedrijfsfilm laten maken voor uw website

bedrijfsfilm laten maken Vergelijk dat eens met de reacties van executives werkzaam bij bedrijven met geen plannen voor het verdelen van online business video content naar mobiele apparaten . Slechts vijf procent van deze achterblijver groep beschouwen het transcoderen van essentieel belang om de streaming koopbeslissing met slechts 14 procent citeren het als een ” zeer belangrijke ” aankoopbeslissing factor .
Dit verschil in visie is logisch . Vanwege de beperkte capaciteit van draadloze netwerken, alsmede de uiteenlopende soorten video- formaten Bedrijfsfilm laten maken die kunnen worden gebruikt in een scala van tablets en smartphones , is levensvatbaar mobiele distributie gebaseerd op het inzetten van agile transcoding oplossingen . In het kort , is een goede transcoding nodig voor levensvatbare mobiele uitvoering .
Als gevolg daarvan , de resultaten van het onderzoek suggereren dat transcoding oplossingen klaar om een ​​hoofdrol in de zakelijke online video e veronderstellen kan zijn
cosystem . Al jaren is de verleiding geweest om te overwegen coderen en transcoding naar grondstoffen stukjes van de video-distributie puzzel .
In dit wereldbeeld , leidinggevenden en video producenten gelijk hebben de neiging om meer te focussen op hoe streaming platforms in staat content creatie capaciteiten en hun mogelijkheden voor het beheren van de inhoud zodra deze is gevangen . Transcoding was weinig meer dan een elementaire sanitair in de achtergrond die het allemaal gebeuren .
De dagen van het nemen van transcoding vanzelfsprekend lijken te lang weg . Hoewel minder dan een vijfde van alle onderzochte bedrijven door Wainhouse Research melden dat ze video naar mobiele apparaten te verdelen , zijn 25 procent van plan om de distributie van online video content starten om tablets in 2014 alleen. Als Bedrijfsfilm laten maken de geschiedenis elke gids , zullen meer mobiele video -implementaties direct vertalen in meer uitvoerende belangstelling voor effectieve transcoding oplossingen .
Zelfs in het gezicht van deze enquête statistieken , kan corporate video productie executives in de verleiding om nog een of twee jaar te persen uit de oude transcoding oplossingen die zij al op zijn plaats . Als je toevallig een van die mensen denken dat je misschien in staat zijn om te beknibbelen op het investeren in transcoding oplossingen zijn, ik heb een brug in Brooklyn , dat zou ik graag aan u te verkopen Bedrijfsfilm laten maken.