E-sigaret van Justfog is stijlvol en praktisch

Iedereen weet dat roken niet goed is voor je gezondheid. Met een e-sigaret reken je op een gezonde manier af met je nicotineverslaving. Zo vormt de e-sigaret van Justfog een goed alternatief. Bovendien kies je met producten van dit merk ook nog eens voor topkwaliteit.

Goed alternatief

Regelmatig word je gewaarschuwd voor de gevaarlijke stoffen in sigaretten. Steeds meer rokers besluiten daarom over te stappen op de e-sigaret. Gelukkig stelt de e-sigaret van Justfog absoluut niet teleur. Zowel de Justfog Q16 als C14 zijn uiterst geschikt om mee te dampen. Bovendien zien de zwarte of RVS ontwerpen er nog stijlvol uit ook.

Hoge kwaliteit en vermogen

De e-sigaretten van Justfog zijn niet zonder reden populair. Zo hebben de producten een sterke capaciteit tot 900 mAh. De batterijen gaan dus lang mee, waardoor je nooit zonder elektrische sigaret komt te zitten. Ook gaan de producten niet vaak stuk. Soms kan het gebeuren dat er een beetje liquid in de e-sigaret terecht komt. Terwijl dit vaak schadelijk is bij e-sigaretten van andere merken, heb je bij de Justfog Q16 en C14 totaal geen last van vocht.

Clearomizer vullen

Justfog heeft gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zodoende is het vullen van de zogeheten clearomizer met e-liquid een fluitje van een cent. Om dit te doen hoef je slechts de batterij aan een USB kabel te bevestigen. Vervolgens vul je de clearomizer met e-liquid, om het onderdeel daarna weer in elkaar te schroeven. Tenslotte activeer je met een knopje de e-sigaret en kun je heerlijk dampen.