Leaselinq maakt goedkoop leasen mogelijk door leaseauto’s dit jaar te laten vervangen

De actie zorgt ervoor dat klanten goedkoop kunnen leasen door gebruik te maken van de bijtellingregels van dit jaar, terwijl het leasecontract volgend jaar pas zou eindigen.  Leaserijders kunnen bij Leaselinq hun contract vervroegd vernieuwen zodat ze toch gebruik kunnen maken van de huidige voordelige bijtellingregels. Zo wordt een win-win situatie gecreëerd voor klanten. Zij maken dan gebruik van de voordelige regeling en hebben voortijdig een nieuwe leaseauto.

Organisatie denkt mee met haar klanten en zorgt voor goedkoop leasen
De unieke mogelijkheid om toch voor het einde van het jaar een nieuwe auto te kunnen leasen levert vaak een kostenbesparing op. Leaselinq gaat nog een stap verder en heeft besloten tot 1000,- mee te betalen aan de eventuele rekening die u ontvangt voor het beëindigen van het huidige contract. De actie is speciaal voor klanten met een leasecontract die voor eind juni 2016 ten einde loopt. Zo blijft goedkoop leasen tot deze datum rendabel.

2016 brengt grote veranderingen in bijtellingregels
Bijna alle voordeelregelingen die op dit moment gelden zodat men goedkoop kan leasen komen te vervallen in 2016/2017. Voor veel bedrijven zal het leasen van auto’s daardoor meer gaan kosten. Elektrische auto’s blijven wel grotendeels buiten schot. Zij blijven namelijk vrijgesteld van motorrijtuigbelasting. Toch zal de populariteit van leaseauto’s niet dalen doordat in de toekomst goedkoop leasen minder mogelijk wordt. De actie van Leaselinq zorgt er gelukkig voor dat bedrijven nog even kunnen profiteren van de huidige regelingen.