De nieuwere risicoanalyse checklist

Een risicoanalyse checklist wordt niet altijd meer gebruikt. Het komt vaker voor dat er gebruik wordt gemaakt van slimme audit-tools en software. Dit biedt diverse mogelijkheden voor accountantskantoren. Zij kunnen ervoor kiezen om enkele taken uit te besteden, zoals de risicoanalyse checklist, data-analyse en bestandsanalyse. Audit en Co is een bedrijf dat een uniek concept heeft gerealiseerd, namelijk co-creatie.

Samenwerking voor data-analyse, bestandsanalyse of risicoanalyse

In plaats van zelf telkens een checklist voor de risicoanalyse op te stellen en af te gaan, kan dit uitbesteed worden aan Audit en Co. Door middel van co-creatie worden kennis en ervaringen gedeeld tussen dit bedrijf en accountantskantoren. Door inventieve audit-tools en software in te zetten, is het mogelijk om een toegevoegde waarde voor de eindklant te zijn. Behalve dat u zeker weet dat uw klanten de beste dienstverlening krijgen, hoeft u minder capaciteit aan deze taken te besteden, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

Meer aandacht voor kerntaken

Deze co-creatie biedt accountantskantoren de mogelijkheid zich weer te richten op hun kerntaken en niet meer op een onnodige checklist voor een risicoanalyse, data-analyse of een bestandsanalyse. Audit en Co is juist gespecialiseerd in deze taken en heeft hiervoor de juiste inventieve software.