Badkamerrenovatie: een huis stijgt in waarde door te renoveren of verbouwen

De waarde van een huis kan verhoogd worden met een badkamerrenovatie. Een verouderde badkamer haalt de waarde van een woning omlaag, dus is het verstandig om de badkamer één keer in de zoveel tijd te renoveren of te verbouwen. Een badkamer in neutrale kleuren met luxe tegels en meubels kan jaren mee en is het slimst om te hebben als het huis nog verkocht gaat worden. Denk daaraan bij het renoveren van een badkamer. In het oog springende kleuren, prints en motieven kunnen mooi zijn, maar niet iedereen houdt ervan. De verkoop van een huis kan in de toekomst zomaar afketsen als de nieuwe bewoners de badkamer niet mooi vinden.

Meer comfort na het renoveren van de badkamer

Een badkamerrenovatie moet natuurlijk altijd netjes worden gedaan, anders heeft het geen zin. Na het renoveren moeten de afvoer en leidingen in de badkamer uitstekend werken en netjes afgewerkt zijn. Mooie verlichting en badkamermeubels en een kwalitatief hoogstaand bad of douche zorgen voor een luxe badkamer. Daardoor zal de waarde van een huis stijgen. Naast de waardestijging is een badkamerrenovatie ook van belang voor meer comfort van de bewoner. Het renoveren van de badkamer is een investering in persoonlijk welzijn. Een tijdige renovatie of verbouwing is zowel van belang voor de verkoopwaarde van een huis als voor persoonlijk gemak.

Nieuwe collecties loungesets doen hun intrede

De zomer staat voor de deur en dat zet veel mensen aan het denken over de aanschaf van een loungeset. De nieuwste collecties staan inmiddels uitgestald in de showrooms van diverse tuincentra en het is misschien al opgevallen: er is genoeg keuze. Er zijn veel verschillende soorten loungesets op de markt en dat brengt voordelen en nadelen met zich mee. Een loungeset kan gekozen worden op basis van zijn stijl, die overeen kan komen met de stijl van de tuin waarin deze komt te staan. Zo zijn er loungesets verkrijgbaar in diverse kleuren riet, maar ook met een aluminium frame of in een retro design. Het nadeel is dat de keuze voor een bepaalde loungeset door deze tal van opties lastig kan zijn. Schroom niet om bij het maken van een keuze voor een loungeset een medewerker van het desbetreffende tuincentrum om advies te vragen.

Loungesets zijn zelf samen te stellen

Loungesets zijn zelf samen te stellen, bijvoorbeeld naar de grote van een gezin of naar het aantal vrienden of familie dat regelmatig op bezoek komt. De meeste loungesets bestaan uit een (hoek)bank en een bijpassende tafel, die aangevuld kunnen worden met een aantal stoelen of krukken in dezelfde stijl. Een extra bank of een bankstuk kopen is ook mogelijk. Echter, loungesets die bestaan uit enkel losse stoelen zijn ook beschikbaar. Maar voor welke loungeset er ook gekozen wordt: de loungeset kan eindeloos uitgebreid worden. Handig voor grote gezinnen, families en vriendengroepen. Zo kan iedereen genieten van de loungeset in de tuin.

Prettig vakantiegevoel met Camperverzekering

Verzekeringen, daar geven we liever niet al te veel geld aan uit. Maar toch is het belangrijk om een goede verzekering af te sluiten om zorgeloos op reis te kunnen. Camperverzekering kan dit voor u realiseren. Bij hen sluit u een verzekering af die past bij uw wensen. Wat zoiets kost? Dat kan u eenvoudig via de rekentool op de website berekenen.

Probeer de rekentool eens uit en weet wat je betaalt

Een camperverzekering is prettig omdat je zo op een meer zorgeloze manier op vakantie kan. Met de rekentool kan je berekenen wat een camperverzekering u zal gaan kosten. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat de dagwaarde is van uw camper, het bouwjaar en het aantal gereden schadevrije jaren. Dit vormt de basis voor uw verzekering. Ook kan u op de website lezen wat u zoal van de verzekering kan verwachten. Want als u eenmaal pech heeft in het buitenland tijdens een vakantie, dan is het prettig om de vakantie te kunnen voortzetten met een vervangende camper, betaalt door de verzekering.

Meer weten over Camperverzekering?

Surf naar de website en sluit uw verzekering af, of ga eens vergelijken aan de hand van de vergelijkingstips die zijn opgesteld door Camperverzekering.