Badkamerrenovatie: een huis stijgt in waarde door te renoveren of verbouwen

De waarde van een huis kan verhoogd worden met een badkamerrenovatie. Een verouderde badkamer haalt de waarde van een woning omlaag, dus is het verstandig om de badkamer één keer in de zoveel tijd te renoveren of te verbouwen. Een badkamer in neutrale kleuren met luxe tegels en meubels kan jaren mee en is het slimst om te hebben als het huis nog verkocht gaat worden. Denk daaraan bij het renoveren van een badkamer. In het oog springende kleuren, prints en motieven kunnen mooi zijn, maar niet iedereen houdt ervan. De verkoop van een huis kan in de toekomst zomaar afketsen als de nieuwe bewoners de badkamer niet mooi vinden.

Meer comfort na het renoveren van de badkamer

Een badkamerrenovatie moet natuurlijk altijd netjes worden gedaan, anders heeft het geen zin. Na het renoveren moeten de afvoer en leidingen in de badkamer uitstekend werken en netjes afgewerkt zijn. Mooie verlichting en badkamermeubels en een kwalitatief hoogstaand bad of douche zorgen voor een luxe badkamer. Daardoor zal de waarde van een huis stijgen. Naast de waardestijging is een badkamerrenovatie ook van belang voor meer comfort van de bewoner. Het renoveren van de badkamer is een investering in persoonlijk welzijn. Een tijdige renovatie of verbouwing is zowel van belang voor de verkoopwaarde van een huis als voor persoonlijk gemak.

De toenemende populariteit van gietvloeren

Cementvloeren en kunststof gietvloeren

Een gietvloer werd pas bekend eind jaren 80. Voordat een gietvloer werd geïntroduceerd is er een hele ontwikkeling vooraf gegaan. Jaren is ermee geëxperimenteerd om tot uiteindelijk het resultaat te maken wat wij de dag van vandaag kunnen aanbieden. Nu reeds anno 2014 wordt het gebruik van gietvloeren meer en meer toegepast binnen het Nederlands interieur. Als u voor een gietvoer kiest, bespaart u niet enkel geld maar u krijgt een dubbel comfort in de plaats terug. Een gietvloer kunt u in alle interieurs plaatsen en uw kamer zal een stuk warmer aanvoelen als bij de klassieke vloeren.

Voordelen voor het gebruik van een gietvloer

U hebt geluk als u een gietvloer uitkiest voor uw interieur. Nadelen zijn er niet, maar wel een hoop voordelen waar u en uw gezin profijt van heeft. Het mooiste voordeel is dat de gietvloeren geen naden hebben, dit wil zeggen dat ze heel gemakkelijk schoon te maken zijn. U hoeft enkel een warm sopje te maken en dan met de swiffer erdoorheen. Uw vloer zal op een paar minuten tijd weer blinken. Een bijkomend voordeel is dat een gietvloer over een bestaande vloer kan worden gegoten. Een gietvloer plaatsen is geen probleem en zelfs snel gebeurd. Het gebeurt vaak dat gezinnen een vloerverwarming hebben geplaatst nadat ze hun huis hebben verbouwd. U kunt zelfs op een vloerverwarming een gietvloer plaatsen zonder enig probleem. Het allerbelangrijkste is dat een gietvloer op een oude, ambachtelijke manier wordt geplaatst. U kunt kiezen tussen talloze karakters, van hip tot klassiek. Stel dat u al uw meubels gekocht heeft, dan hoeft u enkel de beste optie van gietvloer te kiezen en u kan al uw meubels behouden.

Welke opties zijn er mogelijk?

Een gietvloer op basis van kunststof of cement zal altijd garant staan voor een bijzondere uitstraling die u nergens anders zult aantreffen. U heeft een grote keuze tussen verschillende ontwerpen, van vlak tot strak of van robuust tot stoer. De afwerking kunt u geheel laten maken naar uw eigen smaak. De kleuren die u graag ziet en die passen binnen uw interieur kunt u zelf uitkiezen. Er is een enorme keuze tussen verschillende kleuren, structuren tot afwerkingen. Elk geheel kan u laten aanpassen door wat u zelf graag ziet. Nu kan u dit in een mum van tijd uw eigen gietvloer laten maken die geheel van uzelf is. Eigenlijk is dit uniek, want u hebt iets wat niemand anders in huis kan halen omdat het uniek is. De wil en de wensen van onze klanten staan hier altijd dag in, dag uit centraal.

Bron: GV gietvloeren

Voetbalmuurstickers bestellen

Wilt u uw zoontje een groot plezier doen? Surf dan eens naar de website van MuDeco. Op deze site vindt u de mooiste muurdecoraties. Een levensgrote voetballer, een keeper of een paar voetbalschoenen. Welke jongen zou nou niet zo’n prachtige sticker boven zijn bed willen? Houdt hij meer van dieren? Ook daarvoor bent u bij MuDeco ook aan het juiste adres. Er zijn een paar prachtige muurstickers met leeuwen, een jaguar of een panter beschikbaar voor een stoere jongenskamer.

Muurteksten voor uw eigen huiskamer

Maar u kunt uzelf natuurlijk ook eens verwennen met een interieurverandering. Een leuke inspirerende tekst boven uw bank geeft uw huis een eigen karakter. U kunt natuurlijk een standaardtekst uitkiezen, maar mocht u zelf een unieke tekst hebben, dan kunt u contact opnemen met MuDeco. Ook is er de mogelijkheid om een bestaande muursticker aan te passen aan uw eigen smaak.

Muurstickers met tekst

Dus voor al uw muurteksten of uw muurstickers met afbeeldingen, kunt u terecht bij MuDeco. Alle teksten en afbeeldingen zijn eenvoudig te plaatsen op uw muur, maar ook op kasten, ramen en deuren. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met een van de medewerkers. MuDeco is tijdens kantooruren van 09.00 tot 15.30 uur op werkdagen bereikbaar.