T-shirts die de kwaliteit behouden

Zoek je mooie zwarte shirts? Je zal het altijd merken, zwarte shirts in overvloed maar als je een bepaald model zwart shirt zoekt lijk je het nooit te vinden. Nochtans is het wel goed om eens in de zoveel jaar een stapel zwarte shirts in alle mogelijke verschillende modellen uit te zoeken. Eigenlijk zou iedereen steeds een voorraad zwarte shirts in z’n garderobe moeten hebben. Doordat zwart een neutrale kleur is kan het immers gemakkelijk gecombineerd worden met allerlei andere kleuren. Zwart past ook bij allerlei verschillende kledingstijlen. Maar als je dit soort shirts vaak gaat dragen dan wil je natuurlijk wel dat je zwarte shirts van de beste kwaliteit zijn.

Wanneer is je zwarte shirt echt zwart?

Een nieuw zwart shirt lijkt altijd van een veel dieper zwart te zijn dan een zwart shirt dat al een paar keer is meegewassen. Dat heeft veel te maken met de kwaliteit van de gebruikte textielverf. Bij zwarte shirts van goede kwaliteit zal je het zwart zelfs niet zien verbleken na tientallen wasbeurten. Koop je daarentegen een zwart shirt van mindere kwaliteit (en jammer genoeg zie je dat niet altijd aan de prijs) dan zal je merken dat het zwart na enkele wasbeurten lichter wordt of zelfs verkleurd tot rood. Je doet er in elk geval goed aan meteen na je aankoop te controleren wat de wasvoorschriften zijn voor je zwarte shirt. Zeker de eerste wasbeurten is het slim om de temperatuur niet hoger dan 30° in te stellen, zo bescherm je de kleur beter.

zwart-rond-shirt-gekreukeldStijlvolle zwarte shirts

T-shirts ontstonden als een vorm van ondergoed en vroeger zouden weinig mensen overwogen hebben om in T-shirt uit te gaan of te gaan werken, zeker niet in een kantooromgeving. Tegenwoordig is dat natuurlijk helemaal anders. Kledingnormen zijn gewijzigd en zeker mooie effen zwarte shirts (of witte shirts) zijn tegenwoord helemaal geaccepteerd als uitgaans- of werkplunje. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je zomaar overal in gelijk welk zwart shirt kunt verschijnen. Het ene shirt is het andere niet en de meest eenvoudige  modellen shirts zijn echt wel vrijetijdskledij, en dan nog liefst voor in je eigen huis of tuin. De T-shirts die je in onze webwinkel vindt hebben echter net dat tikje meer. Een hoge kwaliteit textiel, een perfecte pasvorm of een opvallend design… Met onze zwarte shirts kun je overal komen. Kies snel en eenvoudig een zwart shirt in jouw maat en selecteer het model dat je zoekt. Met onze overzichtelijke maar uitgebreide collectie zijn we altijd zeker dat we een shirt voor je in de aanbieding hebben!

Waarom een zwart shirt je slanker doet lijken

Eén van de voordelen aan het dragen van zwart is dat het je slanker kan doen lijken dan je bent. Hoe dat komt? Het zijn lichteffecten die maken dat we zien of iemand een buikje heeft of niet. De lichtinval verklapt als het ware de omtrek van iemands buik. Door zwart te dragen is er minder licht rondom het lichaam (want zwart weerkaatst niet) waardoor je omtrek ook minder goed te zien is. Daarnaast bedriegen onze ogen ons ook. Ze zien objecten in het zwart als kleiner dan objecten in een lichtere kleur. Slank lijken is dus soms gewoon een kwestie van het vinden van de juiste optische illusie.

t-shirts-kwaliteit-met-zwarte-zonnebril