Unisa Online en Vicky Martin Berrocal de perfecte match

Vicky Martin Berrocal en Unisa werken samen voor een Limited Edition van vrouwen stijlen.
Vicky Martin Berrocal is zo goed in alles wat ze probeert, en zelfs meer als we praten over iets met betrekking tot de modewereld. Dat is de reden waarom haar samenwerking met Unisa voor een capsule collectie van schoenen met hoge hakken sinds het begin vlot en aangenaam is verlopen. Deze creatieve tandem samengewerkt heeft geleid tot een Limited Edition mini-collectie van sandalen en pumps Die in maart volgend jaar op de markt komt.

Vicky Martin Berrocal is trouw gebleven aan haar eigen specifieke en persoonlijke stijl, en het resultaat is een herinterpretatie van de vrouwelijke, krachtig en sensuele Unisa schoenen.

Deze exclusieve schoeisel lijn is gemaakt van drie verschillende stijlen; stijl Winnie een her bezoek aan de klassieke muitljes, gemaakt in het fijnste gemetalliseerde leder; stijl Winona, een sandaal gemaakt in de top kwaliteit Kid Suede versierd met Swarovski kristallen, en ten slotte de Zoe stijl is een zeer vrouwelijke-stijl die technische materialen zoals gaas combineert met meer geavanceerde materialen zoals Kid Suede, en heeft een echt metalen hak.

GESCHIEDENIS VAN HET MERK

Het idee van de oprichters van UNISA is geboren in Spanje in de jaren ’70. Hoewel voorheen opgevat als slechts een schoeisel export bedrijf, begonnen ze niet al te lang na de lancering, ook als fabrikant van damesschoenen, voor de Spaanse markt en de rest van Europa. Dit gebeurt dankzij de ontmoeting van twee zakenlieden: Carlos Musso en Antonio Porta. Hun ervaring van schoeisel fabriek beheer in Elda en het lanceren van merken en die werd ondersteund door hun vertrouwde achtergrond, de twee zakenlieden legden zo het fundament voor de uitvoer in Europa. Elda werd de hoeksteen van alle operaties.

UNISA SCHOENEN
UNISA voldoet aan de behoeften van hun klanten door het aanbieden van trendy schoenen aangepast aan de huidige vrouwen lifestyle, dat betekent modieuze schoenen gemaakt om iedere dag gedragen te worden.
Het hoofddoel bij UNISA is comfort. De laboratoria van het merk zijn dagelijks aan het experimenteren om de schoenen lichter en nog comfortabeler te krijgen, meer geschikt voor lange duur, zeker trendy maar ook functionele schoenen. Een huwelijk tussen schoentechnologie en mode.
De vrouw waar UNISA voor ontwerpt is een professionele en moderne vrouw, die zorg draagt voor haar uiterlijk, die schoenen moet hebben die de hele dag gedragen kunnen worden.

UNISA ONLINE
Online zijn er ook een aantal winkels die Unisa online verkopen. Een bekende Unisa online schoenenwinkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Unisa online in hun webshop. Shop nu vanuit je luie stoel en vul je schoenenkast. Zoek de juiste maat uit en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.