Kinderkleding online gekocht bij Honkie Tonkie

Onlangs heb ik voor de bruiloft van mijn broer en schoonzus allerlei voorbereidingen moeten treffen. Als ceremoniemeester was het mijn taak om niet alleen het bruidspaar te begeleiden, maar om ook de rest van de dag in goede banen te begeleiden. Een drukke, maar ook zeer dankbare taak om te doen. Daarnaast was mijn dochter bloemenmeisje en wilde ook zij er extra leuk uitzien op de bruiloft. Via een ander schoonzusje kwam ik in contact met Honkie Tonkie, een hippe website waar ik de leukste kinderkleding kon bekijken en vervolgens voor mijn meisje kon bestellen. 

Echt veel keus

Ik heb diezelfde avond nog de website bekeken, omdat ik mijn meisje meerdere opties wilde geven om uit te kiezen. Wauw! Wat een mogelijkheden zag ik op de website! Zij hebben echt heel veel keus voor meisjes van haar leeftijd, voor meisjes van 5 jaar oud. Jurkjes, jumpsuits en ook leuke tunieken en colbertjes die ik niet alleen leuk vond, maar ook geschikt voor een nette gelegenheid als een bruiloft. Wauw, gewoon wauw! Ik was aangenaam verrast en heb de volgende dag met mijn dochter de hele site bekeken, omdat ik alles geschikt vond.

Nieuw adresje

Samen met mijn meisje heb ik gekozen voor een stoer colbertje op een rokje en legging voor de bruiloft. We zijn ook samen fan geworden van Honkie Tonkie en dit is ook ons nieuwe adresje voor kinderkleding online kopen!