Slagbomen aanbieder

Slagbomen kun je gebruiken voor het afsluiten van een terrein. Wel is het zo dat het niet wettelijk is toegestaan om slagbomen te gebruiken voor fietsers en wandelaars. Voor deze groep mogen wel draaipoorten of schuifpoorten worden gebruikt. Wanneer je dus op zoek bent naar terreinafsluiting voor voetgangers en fietsers, zul je naar andere opties moeten kijken. De meeste bedrijven hebben hiervoor echter wel een oplossing.

Met een slagboom heb je de controle over de toegang tot bijvoorbeeld een parkeerterrein of wegen, die je wil afsluiten voor mensen waarvoor dit terrein of deze weg niet bevoegd is. Met slagbomen kun je verkeersstromen ideaal reguleren. Wanneer je een slagboom hebt gevonden, dan kun je deze altijd zelf installeren, maar voor een goed resultaat kun je het best een ervaren monteur inschakelen. Op deze manier zal de slagboom of zullen de slagbomen vakkundig worden gedemonteerd.

Welke soort slagboom je het best kunt kiezen hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan de verkeersstroom en ook je budget speelt een rol. Een slagboom welke je handmatig moet bedienen zal aanzienlijk goedkoper zijn, dan een geautomatiseerde slagboom. Hier dien je ook rekening mee te houden wanneer je een slagboom aan gaat schaffen.

Mobiele slagboom

Wanneer je op zoek bent naar een mobiele slagboom, is het goed om te weten dat deze vaak opleverklaar is. Mobiele slagbomen van bijvoorbeeld Heras hebben een verwarmde behuizing. Voorts is deze grotendeels hufterproof. In feite is de installatie zo gedaan.