In de goede richting dankzij mediation

Na een huwelijk van 12 jaar hebben mijn vrouw en ik toch besloten om te gaan scheiden. Thuis hebben we regelmatig ruzie om de meest kleine dingen, en daarnaast heeft mijn vrouw een affaire met één van haar collega’s. Dit gaat totaal niet werken, aangezien ik de baas ben van mijn vrouw, en haar dus eigenlijk 24 uur per dag zie. Er is voor mij geen andere uitweg dan het scheiden en een goede oplossing te zoeken van hoe we dit gaan regelen op de werkvloer. Daarnaast heb ik ook kinderen waarvoor een goede middenweg als oplossing gevonden moet worden.

Mediator Drenthe de oplossing

Gesprekken met mijn vrouw liepen vaak stuk. Mede door de gehele situatie wist ik me totaal geen raad meer, en kwam ik via internet terecht bij mediation Assen. Een bureau dat er eigenlijk als derde persoon bij zit, ons zou begeleiden maar totaal geen partij zou kiezen. Mijn vrouw en ik besloten bij de mediation bureau een afspraak te maken, en hoopte dat wij op deze manier een goede oplossing te vinden.

Dit is uiteindelijk ook gelukt, en beiden zijn we zeer tevreden met de uitkomst. De kinderen zullen niet leiden onder de scheiding, en ik kan mijn leven weer rustig oppakken!