Eerlijk wezen over vreemdgaan

U heeft een relatie, maar de problemen stapelen zich op. De sfeer thuis wordt steeds minder, en er is veel ruzie. Velen koppels lopen tegen dit probleem aan. Vaak ziet één van de twee een uitweg in het vreemdgaan, en gaat op zoek naar een sexdate. Dit omdat diegene geen spanning meer thuis kan vinden, en dit vervolgens buitenshuis gaat zoeken. Sommige beweren zelfs dat het vreemdgaan zijn of haar relatie goed doet, omdat de frustraties er niet meer zijn.

Vreemdgaan geen taboe meer

Vreemdgaan wordt steeds minder een taboe. Je ziet steeds vaker dat de partners het van elkaar accepteren dat de één of beiden seksdate heeft met een ander. Het klinkt heel raar, maar seks met een ander kan dus ook gewoon de relatie redden. Vaak heeft één of beiden partner geen lucht meer binnen een relatie, en deze weet hij juist dan wel weer te vinden.

Daarnaast hoeft vreemdgaan niet per direct te gebeuren met gevoel. Het kan zijn dat u verliefd bent op uw partner, en deze ook echt niet kwijt wilt, maar dat u seksuele remmingen gewoon af en toe gepaard moeten gaan met een andere man of vrouw. Vreemdgaan hoef niet per direct een einde van uw relatie te zijn, maar kan ook een oplossing zijn!