Woningontruiming, snel en professioneel!

woningontruiming-kuzeeHet ontruimen van een woning is een emotionele aangelegenheid. De aanleiding voor het ontruimen van een woning kan een overlijden, echtscheiding, verhuizing, emigratie of iedere andere vergelijkbare situatie zijn.

Het ontruimen van een woning is een tijdrovende klus en iets waar u, door de omstandigheid, misschien niet direct een mogelijkheid voor ziet. Op zo’n moment is het verstandig om een professionele woningontruimer in te schakelen.

Woningontruiming in 1 dag!

Kuzee Woningontruiming kent het vak van woningontruiming als geen ander. Kuzee is in staat om uw woning op een professionele manier, in een dag te ontruimen en bezemschoon op te leveren.

Kuzee zorgt voor een duidelijke en strakke planning vooraf aan de ontruiming. Samen met u wordt de woning bekeken en worden alle punten duidelijk en nauwkeurig doorgesproken. Naast ontruimen van de woning kunnen ook kleine reparaties worden uitgevoerd zoals bijwerken van wanden, kleine beschadigingen en meer. Ook verwijderen van vitrage, vloerbedekking en afvoer van restmaterialen en tuinafval behoren tot de mogelijkheden.

Woningontruiming Rotterdam behoort tot de mogelijkheden, net als veel andere steden.

Opkoop van Inboedel

Kuzee heeft de mogelijkheid om uw inboedel, in combinatie met een woningontruiming, op te kopen. Eventuele opbrengst wordt direct verrekend met de kosten van de ontruiming.

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave!

Heeft u een woning die snel en professioneel ontruimd moet worden? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Tel: 0624-255405.

Of bezoek de website op www.woningontruiming-kuzee.nl