Vakantiewoning Italië

Met trots kunnen wij van Tweede Huis Italië zeggen dat er binnenkort zeven prachtige villa’s zullen staan in het gebied Umbrië. Wacht niet te lang en verzeker jezelf van zo’n villa, je zult spijt krijgen als je deze kans laat liggen. Stuk voor stuk zijn de villa’s prachtig afgewerkt en kunnen ze worden aangepast naar eigen voorkeuren.

Uw vakantiewoning in Italië

Mocht je overgaan tot de aanschaf van een vakantiehuis in Italië, zul je daar absoluut geen spijt van krijgen. Elke keer dat je weer in Italië komt, zul je weer genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft. Het is belangrijk dat er nu snel beslissingen worden genomen, want voor je het weet is het al te laat, en zit je straks zonder villa. Tweede Huis Italië zorgt ervoor dat de begeleiding rond het kopen van een huis ook in orde is, alle zaken worden netjes afgehandeld en je zult nooit voor verrassingen komen te staan.

Vakantiewoning in Italië, bewonen of verhuren?

Je kunt er voor kiezen om zelf in de villa gaat wonen, maar je zou ook kunnen besluiten om er maar enkele keren per jaar te komen. In dat geval zou je de villa kunnen verhuren. Hier hou je zelf wat geld aan over en de villa staat niet maandenlang leeg. Tweede Huis Italië helpt jou met deze verhuur!

Vakantiewoning | Tweede Huis Italië