Spa bubbelbad nodig

Er zijn twee belangrijke bubbelbad verschillen tussen kuuroorden en massagebaden. De eerste is de omvang. Inderdaad, een bubbelbad spa is een grote gezondheid-element. Duurt het een zekere ruimte te kunnen om het te installeren, en sommige badkamer blijven zeer dichtbij. De oplossing is het installeren van een whirlpool bad, minder ruime maar handiger en ook goed bubbelbad uitgeruste.

Het andere verschil is het watersysteem van de behandeling. Inderdaad, een spa werkt als een pool, met een gesloten watersysteem. Stappen moeten leeg te maken, maar een systeem van reinigings- en bubbelbad ontsmettingswerkzaamheden zijn essentieel. De buizen zijn ontsmet met een ozonisator ozon. In tegenstelling tot chloor, ozon laat geen geur en veroorzaakt geen fysieke ongemak of huid (huid, ogen, of irritatie van de luchtwegen). Het water moet enkele uren per dag in het filter duidelijk vrij zijn van onzuiverheden reizen.

Ontspannen en zen opties beschikbaar voor uw spa naast de directe actie van masseren water stroom of bubbels, de spa bubbelbad heeft vele andere hulpmiddelen van ontspanning en welzijn. Nieuwste generatie kuuroorden zijn uitgerust met een arsenaal van technologische functies, die gecombineerd, brengt u naar de toppunt van welzijn.

De programmeerbare functies van de nieuwste modellen van spa zijn nu voorzien van een digitale controlepaneel. Het moet bubbelbad zowel kunt u beheren de hydrotherapie massage programma’s, evenals het volume en de intensiteit van de verspreiding van bubbels. Deze digitale box zal ook kunt u kiezen uw nummers en afspeellijsten hebt u een ingebouwde geluidssysteem. Het bubbelbad kan de intensiteit en de kleur van uw Leds vlekken ook aanpassen als uw spa is uitgerust met een systeem van chromotherapie.