Niets missen als je op vakantie bent

Als je op vakantie gaat moet je afstand nemen van alle dingen die thuis zijn. Op sommige bestemmingen is dat niet zo erg omdat daar veel voorzieningen zijn en er goede toegang tot internet en tv is. Echter is er op de camping meestal geen goede verbinding met tv zenders uit het eigen land.  Hetzelfde geldt voor wanneer je met je caravan of camper ergens anders naartoe gaat, want onderweg heb je in de camper of caravan geen internet of tv bij je. Toch is dat wel één van de dingen waar sommige mensen op de camping behoefte aan hebben en waar niemand het erg van zal vinden als het er is.

Om dit te regelen kun je een schotelantenne camper installeren. Met een schotelantenne camper het je overal waar je wilt toegang tot de televisie. Je kan met een schotelantenne dus altijd televisie kijken. Het enige wat technisch moeilijk is, is tijdens het rijden televisie rijden. Want de schotelantenne van de televisie moet worden afgesteld op de satelliet en bij het afstellen op de satelliet is onder andere de afstand tot de satelliet belangrijk. Wanneer de schotelantenne de ene keer hoger is dan de andere keer is de kans groot dat de schotelantenne geen of slecht signaal ontvangt. Er bestaan wel schotelantennes die zichzelf aanpassen waardoor het wel mogelijk is om in een verplaatsend object tv te kijken. Het nadeel van deze oplossing is alleen dat de schotels te duur zijn.

Een travel vision r6 flat is daarin de goedkopere tussenoplossing die automatisch satellieten kan zoeken op de momenten dat je daarom vraagt. De travel vision is daarmee erg makkelijk in gebruik, omdat je niet meer hoeft te sleutelen om de apparatuur werkend te krijgen. Verder kun je met de juiste apparatuur ook op internet met een satellietschotel, waardoor je niets hoeft te missen als je op vakantie bent.