Minder onderhoud voor het zwembad

Soms moet je genieten van de kleine dingen in het leven en soms kun je genieten van je eigen zwembad in de achtertuin. Voor sommige een droom, voor andere een realiteit. Het is een enorm karwei, vooral als je van plan bent deze zelf te leggen. Maar het is ’t waard volgens velen. Altijd kunnen genieten in je eigen zwembad. Je hoeft je niet te mengen tussen een groep mensen in een openbaar bad. Je kunt lekker van je eigen zwembad genieten.

Helaas kun je niet altijd in de zon blijven drijven en genieten van het leven. Een zwembad moet natuurlijk wel onderhouden worden. Je wilt natuurlijk wel dat je water schoon blijft. Bacteriën zitten graag in je schone zwemwater. Die wil je dus bestrijden met chloor. Maar dat moet natuurlijk wel ververst worden. Ook zullen dieren graag willen genieten van het zwembad in de zomermaanden, ook zij hebben verkoeling nodig. Dat is natuurlijk hartstikke vies als een eend zwemt in hetzelfde zwemwater waar je zelf in zwemt.

Om ongewenste gasten buiten te k houden en vallende bladeren in de herfst wordt het u daarom sterk aangeraden bij de aanleg van uw zwembad uw zwembad uit te rusten met een lamellen afdekking. Zwembad lamellen maken het je mogelijk langer te kunnen genieten van het water, omdat warmte beter wordt vast gehouden. Je springt dus niet in een ijskoud bad met water. Ook zal dit je veel uren aan onderhoud besparen.

De lamellen afdekking kan makkelijk bedient worden. De lamellen worden automatisch uitgerold bij een druk op de knop. Geen energie hoeft er meer ingestoken te worden. Daarnaast komen de lamellen in veel verschillende kleuren dus kunt u het zwembad ook een leuke uitstraling geven. Daarnaast zijn uw lamellen altijd verzekerd voor stormschade of hagelschade. Elk merk lamellen kunnen worden vergoed.