Goed voorbereid op reis

Deze zomer weer lekker de zeilboot pakken? Het wordt heerlijk weer, en weer lekker mooie steden bezoeken en de vrijheid van het water ervaren? Het kan weer! Maar zeker in Nederland is het niet altijd stralend weer, daarom is het belangrijk om als u gaat zeilen diverse soorten kleding mee te nemen. Iets tegen de regen, iets tegen de wind, maar ook de zon. En het liefst ook nog stijlvol zodat u gerust direct het terras op kan duiken of een restaurantje kan uitkiezen!  Het lijkt een ideale combinatie, en bestaat écht! City of sails verkoopt het!

Zeilen in gepaste kleding

Nautische kleding voor ieder moment. City of sails verkoopt  zeilkleding die u zowel op de boot als daarbuiten kunt dragen. Ze hebben een breed assortiment wat bestaat uit Bermuda’s, Jackets, shirts, t-shirts en nog veel meer. Het voordeel van de kleding is dat het lekker zit en u er goed in kunt bewegen, maar dat het ook stijlvol staat. De kleding is ontworpen voor actieve mannen die genieten van het buitenleven en er graag goed uitzien.

Alles is geïnspireerd op de wereldstad Sydney. Een stad waar ontspannen en werken samenkomt. Bent u benieuwd naar de collectie? Bezoek de webshop en kies uw nautische kleding.