Sexspeeltjes voor hem: ook mannen komen aan hun trekken

Wie denkt aan de wereld van sexspeeltjes, denkt misschien alleen aan vibrators voor vrouwen. Maar wist je dat er ook heel veel, en misschien nog wel meer, sexspeeltjes voor mannen op de markt te verkrijgen zijn? In heel veel verschillende soorten en maten, mooi stijlvol vormgegeven of gewoon simpele getting the job done sexartikelen. Wij hebben hieronder een paar populaire artikelen voor je op een rijtje gezet.

In onze lijst met sexspeeltjes voor mannen mag de dildo voor mannen natuurlijk niet ontbreken. En dan moet je natuurlijk niet met één of ander roze ding aan komen zetten, nee: je geeft ‘m gewoon een mooie stoere naam. Zoals de “American Bombshell B-10 Torpedo Gun Metal”. Daarmee voel je je helemaal man in de slaapkamer!

Meer sexspeeltjes voor mannen

Maar er is natuurlijk meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de flashjack of de fleshlight? Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien heb je het zelfs al wel eens geprobeerd. Wij weten in ieder geval zeker dat als je één van deze sexspeeltjes voor mannen al een keer geprobeerd hebt, je nooit meer anders wilt. De fleshjack is er voor liefhebbers van anale sex en is dan ook een weergave van – je raadt het al – de anus. En de fleshlight is er ook in verschillende soorten, maar allemaal vagina’s. Dus het is maar waar je het meeste van houdt!

Natuurlijk is er ook nog de welbekende cockring. Dit is een hulpmiddel om de penis langer stijf te houden. En dat zorgt natuurlijk voor veel langer plezier in de slaapkamer!

Ben je nou wel enthousiast geworden van de bovenstaande sexspeeltjes voor mannen? Probeer er dan gewoon eens eentje uit. Je kunt deze artikelen tegenwoordig namelijk heel makkelijk online bestellen. Het wordt dan gewoon in een blanco verpakking bij je thuisbezorgd, zodat niemand kan zien wat je hebt gekocht. Makkelijk toch?