Engelse brievenbus voor de hele buurt

De hele buurt een heel erg mooi cadeautje gekregen, namelijk een Engelse brievenbusEn die hebben we laatst gewonnen omdat we mee hadden gedaan aan een prijsvraag. Die prijsvraag was voor ons wel een leuke meevaller, omdat onze buurt pas net bestaat. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de bouw van onze wijk en dan is die nu dan eindelijk klaar. Het enige wat ontbrak waren de brievenbussen, maar die hebben we inmiddels dus toch wel gewonnen. 

De juiste stijl

De nieuwe brievenbussen passen helemaal in de stijl van onze buurt. Deze is namelijk vrij uniek in zijn soort. We wilden dan ook al langer nieuwe brievenbussen, maar konden de juiste brievenbussen nog niet vinden. Tot dat we de prijsvraag zagen van dit bedrijf. Dit was voor ons de kans om aan deze geweldig mooie brievenbussen te komen en het is ook nog gelukt. Op de dag dat we dat het hoorden waren we erg blij. Het is uniek en erg mooi.

Amerikaanse brievenbus

De Amerikaanse brievenbus is echt een succes met onze brievenbus. Wilt u meer weten over deze brievenbus? Dan is dit uw kans! Lees uw dan in op de websites die gelinkt zijn onder deze website. Wij zijn in ieder geval helemaal overtuigd.