Bloemen kunnen altijd en overal: bestel daarom rozen voor uw vriend

Voor elke gelegenheid komen bloemen van pas. Verjaardagen, huwelijk, geboortes, behalen van examens, maar ook bij het overlijden van iemand. Veel mensen zijn gek op bloemen. Deze factoren zorgen ervoor dat bloemen altijd en overal een goed idee zijn. Bestel daarom rozen voor uw familielid, vriend of collega die een bloemetje verdient, om wat voor reden dan ook. Boeketcadeau kan deze vervolgens laten bezorgen.

Boeketcadeau

Boeketcadeau is een website met een zeer ruim assortiment met bloemen, boeketten en leuke cadeau’s zoals ballonnen, chocolade, champagne, knuffels en leuke thema pakketten. Alle cadeau’s en bloemen vallen onder bepaalde categorieën. Hierdoor kunt u de producten makkelijk vinden, maar weet u ook of het cadeau of boeket geschikt is voor de situatie waarvoor u de cadeau’s heeft bedoeld. U kunt nu dus heel makkelijk en snel bloemen en andere cadeau’s vanuit huis kopen en zo laten afleveren bij de gelukkige.

Bestellen

Bestel voor 12:00 uur een de plaatselijke bloemist kan de verse bloemen dezelfde dag nog bezorgen. Bestel voor 17:00 uur en Boeketcadeau zal het boeket samenstellen en in water en luxe verpakking de volgende dag bezorgen. Op de website kunt u precies zien wat het eerst volgende bezorg moment is. Voor elke bestelling in Nederland en België gelden bezorg kosten van 7,95.