Stichting Miroya voor goede verslavingszorg

Een verslaving is van grote invloed op de kwaliteit van het leven van de verslaafde. Het beheerst je leven en je kan aan niets anders meer denken dan de verslaving. Als afkicken moeilijk wordt dan zijn er verschillende instanties die je hierbij kunnen helpen. Want alleen afkicken dat is ontzettend moeilijk. Stichting Miroya helpt bij het afkicken van een verslaving, hiervoor bieden ze professionele hulp een een aangepast plan. Zo krijgt de verslaafde de ultieme hulp bij verslaving!

Een persoonlijk afkickplan!

Door een persoonlijk plan op te stellen wat aansluit bij het type verslaving en hoe je ermee omgaat wordt de kans dat je afkickt een stuk groter. Afkicken is een proces wat lang duurt, en daarom is Stichting Miroya 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om hun clienten te  helpen als ze het nodig hebben. Op deze manier heb je als verslaafde altijd het steuntje in de rug om van je verslaving af te komen. En dat is een prettige stok achter de deur.

Meer informatie over de mogelijkheid van afkicken

Op de website van Miroya vindt je meer informatie over afkicken. Hier lees je precies wat de zorg van Miroya inhoudt en wat je kan verwachten van de verslavingszorg.