Lekker receptje voor je Greenis Slowjuicers

Ben je geïnteresseerd in een Greenis Slowjuicers, maar weet je nog niet welke recepten passen bij een slowjuicer? Hieronder vind je een heerlijk recept voor een lekker sapje. 

1/2 stronk bleekselderij 
1 banaan 
2 grote sappige appels 
1 citroen 

Werkwijze: 
Snijd de bleekselderij met een groot koksmes snel in korte 
stukjes van 2-3 cm. Zo snijdt u de lange vezels in korte stukken; dit verbetert de doorvoer in de Versapers Emotion. Laat de schil aan de appels, verwijder alleen het steeltje. 
Snijd het kontje en topje van de citroen af. Snijd de appels en de citroen in minimaal 6 stukken. Begin eerst met wat bleekselderij in de Versapers Emotion te doen. Dan de gehele banaan, zonder schil. De banaan blijft wat pappig, dus als je nadien al de andere ingrediënten toevoegt zal de banaan zich met het sap mengen. 

Waarom Lekker? 
Je zou denken dat hier veel te veel bleekselderij in zit en dat vind je vast niet zo lekker. Uiteindelijk valt het heel erg mee. Banaan en citroen hebben beide de eigenschap om groene groentensappen gemakkelijk drinkbaar te maken. De ‘groene’ smaak van de bleekselderij verdwijnt hierdoor grotendeels en je houdt een heerlijk fris zurig drankje over. Het is toch een krachtig sap, dus drink het rustig en niet te veel.

Kies vandaag nog voor een fruitpers of slowjuicer om je healthy lifestyle compleet te maken!